Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Feines nocturnes per arranjar la tanca de la via del tren al carrer de Sant Isidre

13/11/2019

L'actuació es farà entre els dies 14 i 16 de novembre i afectarà el tram entre els carrers de Sant Jordi i de la Verge de la Mercè

Les matinades entre el dia 14 i 15 de novembre i entre el 15 i el 16 de novembre, entre les 23 i les 4.30 h, es realitzaran les feines d'arranjament d'un tram de la tanca de seguretat de la línia R3 del tren. Es tracta del tram del carrer de Sant Isidre entre els carrers de Sant Jordi i de la Verge de la Mercè. Les feines es realitzen en horari nocturn a demanda d'ADIF, per tal de no aturar la circulació dels trens.

Aquesta tanca i part de l'arbrat de la zona es van veure afectats durant les darreres tempestes, per tant, durant aquestes dues nits es retirarà la tanca afectada i se'n col·locarà una altra i es talaran arbustos i diversos arbres. 

Durant les hores en què es realitzin els treballs, la zona quedarà tallada a la circulació i a l'estacionament i, provisionalment, es canviarà el sentit de circulació del carrer de Sant Jordi per facilitar la sortida de vehicles.

Per a qualsevol dubte o informació us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament a través del telèfon 938 467 676.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Tanca caiguda per les tempestes
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)