Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 300 persones participen a la sortida cultural de la Gent Gran

12/11/2019

El santuari de la Mare de Déu de Montferri i al celler de Nulles

La tradicional sortida cultural de la Gent Gran ha visitat aquesta vegada les terres de l’alt Camp i ho ha fet amb dues parades durant el camí. Primer han visitat el santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri, una edificació catalogada com a bé cultural d’interès local per la seva arquitectura singular. Aquest edifici, iniciat el 1925 per Josep Maria Jujol, es va concebre per a simular la imatge del massís de Montserrat. No va ser fins el 1999, però, quan es va poder inaugurar. Durant la visita al santuari, a més a més de gaudir de l’edifici, també s’ha passejat per la cova de la Mare de Déu i s’ha pogut gaudir d’un petit concert d’orgue amb peces de Bach i el Virolai.

La segona part de la visita ha traslladat els més de 300 participants fins a Nulles, concretament al celler conegut com la “catedral del vi”, un edifici construït entre 1919 i 1920 representatiu del moviment agrari de principis dels segle XX. Aquí s’ha pogut gaudir d’un tast de pa amb oli i d’una copa de cava.

La sortida cultural ha finalitzat, com ja és habitual, amb un dinar de sobretaula amb ball.

Arxivat a: Gent Gran
Montferri i Nulles 1
Montferri i Nulles 3
Montferri i Nulles 4
Montferri i Nulles 5
Montferri i Nulles 6
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)