Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Recursos educatius per a les famílies des del primer dia

09/10/2019

Nou cicle de xerrades del Projecte Fem Camí en l'Educació en Família

L'adaptació dels més petits a l'escola bressol és el tema que obre enguany el cicle de xerrades del Projecte Fem Camí en l'Educació en família. D'aquesta manera, no només els nens i els joves inicien el curs escolar, sinó que també ho fan els pares i mares que podran aprofitar tots els recursos que els faciliten des d'aquesta iniciativa. Un projecte amb propostes per a famílies amb fills i filles des de 0 anys fins a l'adolescència.

Dilluns, 21 d'octubre, a les 15.30 h, la psicòloga Carol Ribot parlarà de "L'adaptació", a l'Escola Bressol Municipal Tres Bessones. Aquesta primera xerrada del cicle està dirigida a famílies amb infants de 0 a 3 anys i ajuda a complementar l'aposta que aquests centres de primera etapa d'educació infantil fan, des de ja fa uns anys, per donar suport i acompanyar a les famílies en l'educació i en el creixement dels més petit. Adreçat a famílies amb fills/es de 0 a 3 anys. Inscripcions fins al 18 d'octubre a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 938 498 483

L'EBM Tres Bessones compta, des de fa dos cursos, amb un espai de xerrades per compartir reflexions i ampliar coneixements sobre educació i criança que permet estrènyer la relació entre educadors i famílies i, per tant, millorar l'entorn educatiu dels infants. L'intercanvi d'experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels nens i les nenes en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar. És per això que, enguany, com a novetat, l’escola de mares i pares de l’EBM Tres Bessones s’incorpora al Projecte Fem Camí en l’Educació en Família, de manera que el programa engegat pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut abasta tots els nivells educatius.

L'oferta de xerrades del Projecte Fem Camí en l'Educació en Família s'ha programat,però, per arribar a totes les famílies amb infants i adolescents en edat escolar. Les xerrades i els tallers estan pensats en funció dels interessos, preocupacions i inquietuds de les famílies, i organitzats amb diferents professionals, que ofereixen estratègies i idees per poder millorar la tasca educativa tant en l’àmbit familiar com en l’escolar i social.

Per participar en el cicle de xerrades caldrà inscripció prèvia i algunes també comptaran amb servei d'acollida. Les dades per a les inscripcions es publicaran prèviament al web i a l'agenda del butlletí municipals.

CICLES DE XERRADES

L’adaptació a les Escoles Bressol  Octubre 2019
Transicions a la primera infància     Novembre 2019
Els contes de 0 a 3 anys      Desembre 2019
Acompanyar els adolescents en la presa de decisions Febrer 2020
Cuina saludable Març 2020
Com educar positivament Maig 2020
Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
Xerrada sobre l'adaptació a l'escola bressol
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)