Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Fes-te voluntari per la llengua! Només necessites una hora a la setmana

09/10/2019

Si tens ganes de compartir la teva llengua amb algú que vol parlar-la millor o pel contrari tens ganes de perdre la vergonya i llançar-te a parlar català, aquest és el teu projecte.

Aquesta tarda, a les 16h, al local de l’església parroquial de Bellavista (c. Barcelona, 36) es presenta el programa Voluntariat per la llengua a les Franqueses (VxL) amb l’objectiu de practicar el català a través de la conversa, que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Només es necessita una hora a la setmana, el dia i hora que els vagi bé, per parlar en català en un context distès i relaxat.

Si estàs interessat o interessada en participar com a voluntari/a o com a aprenent, pots adreçar-te per correu electrònic al servei Comarcal de Català del Vallès Oriental ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)) o per telèfon (93 879 41 30) i demanar per l’Assumpta Relats. També pots donar-te d’alta per internet a través del web del (Necessites javascript per veure aquest correu-e) del Vallès Oriental.

El programa va néixer al 2002 amb 19 parelles lingüístiques participants. Des del 2003 fins ara hi ha participat més de 135.000 parelles i hi col·laboren més de 800 entitats i més de 4.000 establiments arreu de Catalunya.

Arxivat a: Ajuntament
Voluntariat per la llengua a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)