Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres de connexió de la Ronda amb el polígon del Congost

05/07/2019

Les obres tindran una durada aproximada de 7 mesos

La Generalitat de Catalunya ha iniciat aquesta setmana les obres per a la connexió de la Ronda amb el polígon del Congost. El nou vial se situarà al tram entre la plaça de Francesc Macià i el riu i permetrà també la connexió de la plaça amb el carrer de la Ribera del Congost. La connexió tindrà una longitud de 250 metres i superarà la via del tren mitjançant un pas soterrat amb entrada a la plaça. El vial tindrà una amplada total de 7 metres i s'hi col·locarà enllumenat i arbrat.

Per tal de realitzar l'obra amb seguretat s'hi construirà un mur provisional mentre s'instal·la el caixó empentat del pas soterrat. També hi haurà un sistema de drenatge, andanes i baranes de seguretat al pont i es desplaçarà part de la catenària afectada per les obres.
Aquestes obres donaran permeabilitat a la ronda i crearan una nova connexió entre Granollers i les Franqueses, a més a més, de facilitar l'entrada de camions i vehicles al polígon del Congost amb la conseqüent descongestió del nucli urbà del municipi. Aquest ha estat un projecte llargament reivindicat per l'Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons de les Franqueses.

El termini d'execució de l'obra és d'uns 7 mesos i té un cost de 1.379.533,98 euros. En finalitzar la connexió passarà a ser de titularitat municipal.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Imatge virtual de la nova connexió amb detall del pas soterrat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)