Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La nova Guia per a la gestió de les Comunitats de veïns, una eina imprescindible

19/06/2019

Aquesta setmana ha començat el repartiment pel municipi i inclou les novetats de la nova Ordenança de Civisme

El Servei d’assessorament i mediació en temes de veïnatge de les Franqueses ha editat la nova Guia per a la gestió de la comunitat de veïns, un eina de suport i de treball per a les comunitats de propietaris i veïns, que incorpora les últimes modificacions del Codi Civil de Catalunya, a més de les novetats que regulen la convivència veïnal de la nova Ordenança de Civisme de les Franqueses.

Què és i qui forma la comunitat de veïns i propietaris, quins són els passos per a la constitució d’una comunitat de propietaris, com s’estructuren els òrgans de govern de la comunitat, quins són els diferents acords als quals es pot arribar, com funciona la gestió econòmica i l’assegurança i quines són les responsabilitats dels veïns, són alguns dels continguts d’aquesta Guia.

A més a més, inclou consells, normes i pràctics models de documents d’utilització en diversos tràmits, com per exemple  en la convocatòria de junta de propietaris, per notificar un deute o per fer un simple rebut. S’hi annexa, també, un llistat de telèfons d’interès per a la comunitat.

La Guia, de la qual s’han imprès 400 exemplars, s'ha començat a repartir aquesta setmana al municipi i es pot trobar al Servei d’Assessorament i Mediació en temes de veïnatge, a les oficines de Bellavista Activa del carrer de Rosselló, número 39 (en horari de dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9 a 13 h) i a l'edifici de l'Ajuntament (dimarts, de 16 a 18 h i dimecres, de 9 a 13 h). 

Podeu consultar la Guia als documents adjunts a aquesta notícia.

Arxivat a: Pla de Barris
Guia per a la Gestió de les Comunitats de Veïns

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)