Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El diumenge 9 de juny, inauguració del nou Casal Cultural de Llerona

28/05/2019

Toc Toc Teatre Laurona representarà l’obra “Si les parets parlessin...”, una recreació de la inauguració del Casal de fa 60 anys

El diumenge 9 de juny tindrà lloc la inauguració del nou Casal Cultural de Llerona, després de l’actuació de condicionament i remodelació d’aquesta instal·lació, inclosa en la segona fase de renovació i ampliació de la zona esportiva i d’equipaments de Llerona.
L’acte començarà amb la recepció i seguici a l’entrada del camí que va a la rectoria i al casal, a càrrec de Gumbo Jass Band, a les 12 h del migdia. Continuarà, a les 12.15 h, amb la representació de l’obra “Si les parets parlessin...”, de Toc Toc Teatre Laurona i, finalment, a les 12.45 h, hi haurà concert de jazz, amb Gumbo Jass Band i aperitiu per als assistents.


L’obra “Si les parets parlessin...”, creada especialment per a l’ocasió, trasllada l’acció a la inauguració del casal de fa 60 anys i a la societat de Llerona d’aquell temps. La representació anirà a càrrec d’Andreu Galán, Josep Pujol, Jordi Junqueres, Montse Vilaró, Maria Estragués, Maria Serra, Domènec, Assumpta Camprubí, Josep Sobrevia, Montse Vilarrasa, Araceli Mérida, Martina Junqueras, Carme Espinasa, Marçal Galán, Joaquim Puigdomènec, M. Àngels Perallada, Sandra Rosique, Sara Romero, Meritxell Nomen, Joel Carles i Dani Carles, amb la direcció de Mar Garriga.


Les entrades per veure la representació es repartiran el mateix dia de la inauguració al Casal Cultural de Llerona i la capacitat és limitada.

El nou Casal Cultural de Llerona

L’actuació al Casal de Llerona ha consistit en el condicionament i en l’ampliació de la sala de butaques com a sala d’usos múltiples, amb capacitat per a 137 persones, millorant-ne, al mateix temps, les prestacions tèrmiques i acústiques. El projecte ha inclòs, també, la substitució de les instal·lacions existents d’electricitat i d’enllumenat i la incorporació de nous sistemes de climatització, aigua, veu, dades, antena de tv i seguretat.


També s’han enderrocat els revestiments i el fals sostre de la sala, deixant al descobert els elements estructurals originals i s’ha substituït la coberta, que tenia problemes d’estanqueïtat.


La construcció d’un annex destinat a lavabos i l’adaptació de l’accés a l’equipament per a persones amb mobilitat reduïda, han completat les obres del nou Casal Cultural de Llerona, que han tingut un pressupost de 357.950,95 euros (iva inclòs).

Arxivat a: Cultura
Cartell de Si les parets parlessin
Assaig de Si les parets parlessin
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2023 a les 11:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)