Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En tren per Europa passant per les Franqueses

17/05/2019

L'Escola Joan Sanpera clou l'Erasmus + que ha coordinat durant dos cursos amb la presència de representants d'escoles de Grècia, Itàlia, Lituània, Polònia i Eslovàquia

Després de 2 anys de feina, realitzada de manera col·laborativa des de els sis països participants, aquesta matí s'ha pogut veure el resultat de la feina. A primera hora, els alumnes i mestres de les 6 escoles participants en l'Erasmus+ Take the e+train han finalitzat una setmana de visites i activitats arreu de Catalunya visitant l'Ajuntament. Allà, rebuts pel regidor de Cultura en funcions, Jordi Ganduxé, han conegut una mica més de la història del municipi que els ha rebut durant una setmana i des del qual s'ha coordinat aquest projecte europeu.

El punt culminant de la cloenda, però, ha estat a l'Escola Joan Sanpera. A les 11 del matí, s'ha posat en marxa la maqueta ferroviària fabricada per les sis escoles i muntada a les Franqueses pels membres del Centres d'Estudis Ferroviaris Via Oberta, associació que també ha col·laborat activament en la seva elaboració. També ha estat moment d'estrenar el cd de cançons sobre trens tradicionals dels països participants i de llegir fragments del conte col·laboratiu en el què cada escola ha escrit un capítol. 

A més a més, de les delegacions dels 6 països participants, en la cloenda també han estat presents els membre del Centre d'Estudis Via Oberta, una representació de la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril i el regidor de Cultura en funcions, Jordi Ganduxé.

Aquí teniu un enllaç per conèixer més coses sobre el projecte Take the e train.

Arxivat a: Educació
Foto de grup durant la visita a l'Ajuntament
Detall de la maqueta
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)