Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Iniciades les obres del pas sota la línia de Portbou, a Bellavista

07/05/2019

Les feines han començat a la zona del carrer Francesc Gimeno

Una perforadora de puntals de grans dimensions ha treballat durant uns dies a l’extrem del pàrquing del carrer de Francesc Gimeno de Granollers, a Can Mònic. Aquesta màquina ha perforant la base de la línia de tren per situar-hi els puntals del futur mur de contenció que reforçaran el terreny on s’hi faran els accessos al pas. Pel que fa al carrer Aragó, també s’està preparant el terreny per iniciar les feines, que no afectaran el trànsit però sí l’estacionament.
Les obres del nou pas, que permetrà connectar Bellavista amb Corró d’Avall i la Zona Esportiva Municipal, consisteixen en la construcció d’un calaix de formigó a l’alçada del carrer Aragó que travessarà sota les vies fins al carrer Francesc Gimeno de Granollers. Aquest calaix tindrà una llargada de 15 metres aproximadament i unes dimensions de 5m d’amplada i 3,10m d’alçada. A banda i banda del pas s’hi habilitaran rampes i escales per a vianants i bicicletes. També s’hi instal·larà un sistema de drenatge, l’enllumenat i baranes de protecció; i s’urbanitzarà la vorera oest entre els carrers d’Aragó i Orient per facilitar l’accés al pas soterrat.
Aquest projecte és fruit de l’Estudi de programació per millora la connexió de Bellavista amb la resta del municipi elaborat per la Diputació de Barcelona a demanda de l’Ajuntament, que té com a objectiu principal eliminar barreres físiques en aquesta zona. Compta amb un pressupost de 1.138.178,18 euros que assumeix l’Ajuntament a través de la regidoria Pla de Barris i està previst el nou pas soterrat estigui acabat després de l’estiu.

Arxivat a: Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
Màquina perforadora de puntals treballant des del pàrquing del carrer de Francesc Gimeno
Imatge virtual del pas soterrat des del pàrquing del carrer de Francesc Gimeno
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)