Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Homenatge a Ayrton Senna des del Centre de Modelisme les Franqueses

06/05/2019

6 hores ininterrompudes de curses recorden el pilot mort, ara fa 25 anys, al circuit d'Imola

El Centre de Modelisme les Franqueses s'ha omplert d'aficionats a la F1 a escala per homenatjar el pilot Ayrton Senna. La trobada ha començat amb els entrenaments durant la tarda de divendres i dissabte, s'han realitzat les curses. La primera al matí, amb cotxes escala 1:24 que han donat prop de 300 voltes al circuit abans de l'entrega de premis amb l'alcalde, Francesc Colomés.

La tarda de dissabte s'ha dedicat a la cursa d'homentage amb 6 hores ininterrompudes dalt del circuit. Hi han participat 8 equips de 4 persones que s'han rellevat durant la cursa. Els cotxes partipants han lluït la decoració de les diverses escuderies amb les que Ayrton Senna va participar durant la seva vida esportiva. Només hi ha faltat la decoració del cotxe amb el que es va sinistrar l'any 1994 al circuit d'Imola.

Arxivat a: Cultura
Homenatge a Ayrton Senna
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)