Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La gent gran de les Franqueses visita el MNAC

11/04/2019

Entre d'altres peces han pogut veure l'exposició de bitllets i monedes de la República cedides pel municipi a aquest museu

Aquesta vegada han estat 280 veïns de les Franqueses els que han participat a l'excursió per a la gent gran. La sortida ha començat des de diversos punts del municipi, conforme els autocars anaven recollint a la gent. El viatge ha estat a Barcelona, a Montjuïc, per visitar el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Els més grans del municipi han pogut passejar pels més de 50.000 m2 del MNAC que contenen més de 250.000 obres i objectes des del romànic a l'art Modern. El museu també té una col·lecció de numismàtica i entre les peces d'aquesta col·lecció hi ha els bitllets i monedes de la República cedides per les Franqueses.

A més a més de visitar el museu, també han aprofitat per passejar per la muntanya de Montjuïc i han acabat l'excursió amb un dinar amb música inclosa. La intèrpret ha estat la cantant Laura Piqué, actual formadora del taller de teatre de Bellavista.

Arxivat a: Gent Gran
Excursió al MNAC 3
Excursió al MNAC 1
Excursió al MNAC 4
Excursió al MNAC 6
Excursió al MNAC 5
Excursió al MNAC 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)