Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vols ajudar als teus fills a aprendre?

03/04/2019

El proper 11 d'abril en xerrarem amb l'educadora, sociòloga i mediadora, Alba Castellví

Els projectes educatius Fem camí en l'educació en família Comunitat i escola ens proposen una nova xerrada per avançar i donar suport en l'educació dels més petits de la casa. L'educadora, sociòloga i mediadora, Alba Castellví, parlarà de les "Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills i filles. La trobada està pensada per a famílies amb infants d'entre 3 i 12 anys i tractarà dels objectius de l'escola primària, de les competències a assolir i de les responsabilitats i del paper de tots els agents que intervenen en l'educació. 

Serà dijous, 11 d'abril, a les 17.30 h. al Centre Cultural de Can Ganduxer. Les inscripcions es poden fer fins el 9 d'abril a través del formulari web  o per telèfon al 938 405 780, dimarts i dijous de 10 a 13 h. Hi haurà servei d'acollida durant la xerrada i cal sol·licitar-lo en el moment de la inscripció.

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
Cartell xerrada
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)