Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Campanya coordinada per la seguretat dels vianants de la policia local

01/04/2019

Durant tota la setmana es faran controls en diversos semàfors i passos de vianants per detectar les imprudències dels vehicles davant els elements més vulnerables de la circulació

Durant aquesta setmana veurem la patrulla de la policia local observant en diversos passos de vianants del municipi. Es tracta de la campanya coordinada del Servei Català de Trànsit i les policies locals per a prevenir i detectar les infraccions que posen en risc els elements més vulnerables de la circulació, els vianants.

Entre altres aspectes s'observarà si els vehicles realitzen accions perilloses com no respectar els passos de vianants, la preferència d'aquests en passos amb semàfor o les imprudències en girs, incorporacions i avançaments en zones amb prioritat dels vianants. La campanya no només afecta als cotxes, motos o camions, també controlarà la circulació de bicicletes i altres vehicles de dues rodes.

Els resultats de la campanya a les Franqueses passaran a formar part de tota la informació recollida pel Servei Català de Trànsit a Catalunya i servirà per desenvolupar sistemes i campanyes de millora de la seguretat per als vianants.

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
campanya vianants policia
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/07/2021 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)