Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la construcció del pas soterrat sota la línia de tren de Portbou

30/01/2019

Les obres connectaran a peu i en bicicleta el carrer d’Aragó amb Francesc Gimeno

Grup Mas Constructors SLU inicia durant aquest febrer les excavacions sota la línia de tren R2 Nord per crear el nou pas soterrat que unirà Bellavista amb Corró d’Avall i la Zona Esportiva Municipal

L’obra consistirà en la construcció d’un calaix de formigó a l’alçada del carrer Aragó que travessarà sota les vies fins al carrer Francesc Gimeno de Granollers. Aquest calaix tindrà una llargada de 15 metres aproximadament i unes dimensions de 5m d’amplada i 3,10m d’alçada. A banda i banda del pas s’hi habilitaran rampes i escales per a vianants i bicicletes. També s’hi instal·larà un sistema de drenatge, l’enllumenat i baranes de protecció. També s’urbanitzarà la vorera oest entre els carrers d’Aragó i Orient per facilitar l’accés al pas soterrat.

Prèviament, com a mesura de seguretat i per evitar afectacions en la circulació ferroviària, es col·locaran dues bigues metàl·liques reforçades paral·leles a les vies que suportaran elements d’alta resistència situats a les travesses. Les obres no interrompran en cap moment la circulació de trens i tindran una durada aproximada de 5 mesos.

Aquest projecte és fruit de l’Estudi de programació per millora la connexió de Bellavista amb la resta del municipi elaborat per la Diputació de Barcelona a demanda de l’Ajuntament i té com a objectiu principal eliminar barreres físiques entre Bellavista i la resta del municipi i, sobretot, connectar-lo amb la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall.

En total, la construcció d’aquesta connexió tindrà un pressupost d’1.138.178,18€ que assumirà l’Ajuntament a través de la regidoria de Pla de Barris.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Vista actual de la zona 1
Vista futura de la zona 1
Vista actual de la zona 2
Vista futura de la zona 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)