PROGRAMA de la Setmana de la producció local
Al passeig del Primer d’Octubre:
De 9 h a 10.30 h
Sortida d’etnobotànica per a la descoberta de les plantes oblidades del nostre entorn. Usos tradicionals i populars de les plantes silvestres del nostre paisatge, a càrrec del Col·lectiu Eixarcolant.
Inscripcions escanejant el codi QR
10.30 h
Esmorzar de forquilla a la carpa del passeig del Primer d’Octubre a càrrec del restaurant Sant Joan. L’esmorzar consisteix en pa amb tomàquet, all i oli i olives, botifarra a la brasa amb mongetes i amanida, cafè aigua, vi negre i gasosa.
Preu activitat: 5 € per ració.
12 h
Taller de cuina per descobrir la gastronomia de les plantes oblidades a càrrec de Eixarcolant.
12.30 h
Tast d’oli a càrrec de l’Associació de Productors d’Oli del Vallès.
Inscripcions escanejant el codi QR
Al Casal Cultural de Corró d’Avall.
19.30 h
Projecció del documental: AlterNatives construint futurs possibles. Un documental d’Agustí Corominas y Juan del Río.
Durada 115’.
Durant tot el matí venda de planter a càrrec de la CooperativaAgrària del Vallès.