Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Mor el lleroní Jaume Lloreda a l’edat de 72 anys

14/03/2016

Era el responsable del restaurant La Casa de la Mestra, president de la penya blaugrana i membre del Consell del Poble de Llerona.

Jaume Lloreda i Fontcuberta va morir el diumenge 13 de març a la matinada com a conseqüència de les complicacions de la greu malaltia que arrossegava des de feia mesos. Lloreda, de 72 anys, era una persona molt activa i coneguda a les Franqueses, sobretot a Llerona, on era el responsable, juntament amb la seva dona, Alena, del restaurant La Casa de la Mestra des de feia una desena d’anys. 

També era una de les ànimes de l’organització de la Festa de la Mongeta del Ganxet, president de la Penya Blaugrana de Llerona i representant d’aquesta entitat a la junta del Consell del Poble

En Jaume, d’ofici jardiner, era una persona que sempre s’implicava en les festes del poble. No en va, va ser un dels membres destacats de l’antiga Comissió de Festes de Llerona. També va portar molts anys el bar del Casal Parroquial. 

Durant la festa major de 2013, el Consell del Poble de Llerona li va atorgar la placa al civisme. En aquell moment, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, va dir d’ell que era “un patriota de Llerona, un patriota del Barça i un patriota de Catalunya”. 

Tot i el procés de la malaltia, darrerament en Jaume estava força enèrgic. Fins i tot dilluns passat, 7 de març, se’l va poder veure participar en la reunió mensual del Consell del Poble, on feia mesos que no podia assistir-hi, i el cap de setmana va estar treballant al restaurant. A més, es mostrava molt il·lusionat amb la celebració del 10è aniversari de la Penya Blaugrana, que està previst per al proper 24 d’abril. 

El funeral es portarà a terme avui dilluns, 14 de març, a les 16.30 h, al Tanatori de Granollers.

Arxivat a: Cultura
Jaume Lloreda, el 2013, amb la placa al civisme que li va atorgar el Consell del Poble de Llerona
Jaume Lloreda, a la dreta, en la roda de premsa de presentació de la Festa Mongeta del Ganxet de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)