Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jaume Lloreda rep la placa al civisme del Consell del Poble durant el sopar de Festa Major de Llerona

12/09/2013

Jaume Lloreda i Fontcuberta va rebre el dimars 10 de setembre al vespre la placa al civisme que atorga cada any el Consell del Poble de Llerona. El lliurament el va fer la seva presidenta, Rosa M. Pruna, en el transcurs del sopar de Festa Major. Pruna va destacar que Jaume Lloreda “és un lleroní que sempre ha treballat pel poble, no es cansa mai de fer coses i no té un no per a ningú”. I va recordar que, 45 anys enrere, en Jaume ja estava dins l’antiga Comissió de Festa Major del poble.

Un cop lliurada la placa, en Jaume Lloreda va manifestar que estava molt agraït pel reconeixement, però va posar molt d’èmfasi a recalcar què el guardó el volia compartir entre un munt de persones que també treballen pel bé del poble. “M’hauria agradat que en comptes d’una placa m’haguessin donat una rajola de xocolata, perquè ara en repartaria un bocí entre tota la gent que ha estat al meu costat durant tots aquests anys”, va dir. “Perquè jo he fet moltes coses, és veritat, però no n’he fet mai cap tot sol”, va afegir.

Acte seguit, va agafar la paraula l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, per dir que en Jaume “era un patriota de Llerona, un patriota del Barça i un patriota de Catalunya”. A més, va voler agrair a Festes Laurona l’organització del sopar, “que és el millor sopar de Festa Major de tot Catalunya”.

La placa al civisme, però, no va ser l’únic reconeixement que va rebre en Jaume Lloreda. Després de les paraules de l’alcalde, Lloreda va rebre el regal d’un viatge pagat a un dels desplaçaments a Europa que ha de fer el Barça durant aquesta temporada, de mans de Festes Laurona, i un parell d’entrades per veure-hi aquest partit, de mans de la Penya Blaugrana de Llerona.

Jaume Lloreda és l’actual president de la Penya Blaugrana de Llerona, vocal del Consell del Poble de Llerona i la persona que porta el bar de Ca la Mestra des de fa set anys. Abans, també havia portat durant força temps el bar del Casal Parroquial de Llerona.

Una festa major molt lluïda, malgrat el mal temps

El sopar que es va fer dissabte a l’aparcament del Consell del Poble és l’acte de la Festa Major de Llerona que congrega més gent. Malgrat la nit de tempesta, es van ajuntar sota la carpa 450 persones que van poder menjar meló amb pernil, mongetes del ganxet i filet Roca, i un pastisset de postres. Acabat el sopar va tenir lloc l’espectacle de Ferran Sinatra & Les Girls, que va fer les delícies de tots els presents.

La Festa Major de Llerona va acabar ahir dimecres, 11 de setembre. Malgrat la pluja, només es va haver de suspendre un acte, el de la festa de l’escuma d’ahir per la baixa temperatura que hi havia en aquell moment, i l’estirada de corda i el partit de futbol sobre el fang de dissabte es va acabar fent el dilluns. Josep Girbau, president de Festes Laurona, es mostra molt satisfet amb el desenvolupament de la festa d’enguany, ja que “malgrat el temps que ha fet, la gent hi ha participat igualment”. “Fins i tot ahir, que hi havia la Via Catalana, vam tenir 150 persones a les havaneres”, afegeix.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)