Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més seguretat viària amb controls fotogràfics als semàfors de les Franqueses

28/01/2015

Abans d’aquest cap de setmana ja s’haurà posat en funcionament el sistema de control fotogràfic en alguns punts del municipi. Les càmeres estan situades en semàfors i sancionaran els conductors que passin el semàfor en vermell.

La Policia Local va establir quatre punts on considera necessari instal·lar aquest sistema perquè hi ha una aglomeració i pas de vehicles que no respecten les normes de circulació i que produeixen molèsties i greus problemes de seguretat als vianants. Aquests quatre punts que marquen els agents coincideixen amb zones on els veïns i veïnes ja els havien sol·licitat en reiterades ocasions.

Les càmeres s’han col·locat a dues cruïlles de Corró d’Avall (entre el carrer del Pont i la carretera de Ribes; i entre la carretera de Ribes i la carretera de Cànoves) i a la carretera N152a de Llerona. Properament també se n’instal·laran a la travessera de Corró d’Amunt. Tots els punts de control fotogràfic han quedat indicats. A banda de sancionar infraccions, les càmeres permetran obtenir imatges de l’estat del trànsit, generar estadístiques de mobilitat o aconseguir dades que ajudin la Policia Local en tasques de seguretat ciutadana.

Al carrer del Pont (Corró d’Avall), les càmeres als semàfors regulen l’entrada dels vehicles a la rotonda de Can Mònic venint de Canovelles. També s'hi ha instal·lat un nou màstil amb càmeres que des del centre de la rotonda controlaran els vehicles que surten de la rotonda i avancen en direcció al carrer del Pont i Canovelles. El semàfor només es posa vermell si alguna persona l’acciona per travessar. A la carretera de Ribes, en canvi, el semàfor va alterant fases per donar pas a tots els sentits.

A Llerona els semàfors es posaran en vermell en funció de la velocitat dels vehicles.

Corró d’Amunt

A Corró d’Amunt també s’hi preveu posar control fotogràfic, però encara no s’hi ha instal·lat. L’Ajuntament encara ha de completar les mesures de pacificació de la carretera de Cànoves al seu pas per Corró d’Amunt amb la instal·lació de dos passos de vianants amb semàfor, un a l’alçada de l’entrada del camí de Can Suquet i un altre a l’alçada del restaurant Quatre Llunes. Els semàfors també disposaran de dues càmeres, amb l’objectiu de multar els vehicles que se saltin el llum vermell.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Semàfor de la cruïlla de la carretera de Ribes i la carretera de Cànoves
Les càmeres que s'han instal·lat recentment
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)