Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Servei de Biblioteca Municipal

Contacte

  • Nom: Servei de Biblioteca Municipal
  • Horari: Actualment, el Servei de Biblioteca Municipal disposa de dos equipaments: la Biblioteca Municipal de Bellavista (situada al Centre Cultural de Bellavista) i la Biblioteca Municipal de Corró d'Avall (situada a l'Espai Can Prat) BIBLIOTECA MUNICIPAL DE BELLAVISTA Adreça: Centre Cultural de Bellavista. Carrer Astúries, 1. Codi postal: 08521 Municipi: Les Franqueses del Vallès (Bellavista) Telèfon: 938 404 388 a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) Horari d’atenció presencial a usuaris: De dimarts a divendres de 15.30 a 20.30 h TANCADA A L'AGOST BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CORRÓ D'AVALL Adreça: Espai Can Prat. Carrer Verge de Montserrat, 21. Codi postal: 08520 Municipi: Les Franqueses del Vallès (Corró d’Avall) Telèfon: 935 661 550 a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) Horari d’atenció presencial a usuaris: Dilluns, dimecres i dijous de 15.30 a 20.30 h TANCADA A L'AGOST

Degut a l’actual situació d’excepcionalitat causada per la pandèmia de Covid-19, la Sala infantil romandrà tancada. La resta de serveis estan habilitats amb les mesures adients de seguretat i higiene que afecten a l’aforament de les biblioteques, fent necessària la petició de cita prèvia:

· Préstec.

· Retorn, a través de la bústia de retorns (la data de retorn del documents prestats abans del 12 de març s’ha ampliat fins al 31 de juliol, a excepció d’aquells que ja estiguessin reclamats amb anterioritat).

· Consulta i treball a sala.

· Sala d’estudi.

· Ús d’ordinadors.

En tots els casos, l’atenció presencial en les dues biblioteques haurà de ser amb petició de cita prèvia, a través dels nostres números de telèfon o de les nostres adreces de correu electrònic.

Per a qualsevol gestió o consulta, l’horari d’atenció telefònica o a través del correu electrònic és:

Matins: dilluns i dijous, de 10.00 a 13.30 h

Tardes: de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30 h

També disposa d'Accés a ordinadors i connexió a Internet.

Prestacions en línia

A través de pàgina web de la Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona: sol·licitar el carnet d'usuari; consultar les dades personals i l'activitat; reserva de documents i consulta del fons documental de totes les biblioteques de la Xarxa; reserva d’ordinadors; notícies i agenda sobre el món dels llibres i les activitats que duen a terme les biblioteques de la Xarxa.

eBiblio Catalunya: préstec de llibres digitals gratuït.

Biblioteca de Corró d'Avall 1
Biblioteca de Corró d'Avall 1
Biblioteca de Corró d'Avall 2
Biblioteca de Corró d'Avall 2
Biblioteca de Corró d'Avall 2
Biblioteca de Corró d'Avall 2
Interior de la Biblioteca Municipal (3)
Interior de la Biblioteca Municipal (3)
Interior de la Biblioteca Municipal
Interior de la Biblioteca Municipal
Interior de la Biblioteca Municipal (2)
Interior de la Biblioteca Municipal (2)
eBiblio.cat
eBiblio.cat
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2020 a les 10:01h

Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)