Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Xerrades sobre eficiència energètica a les Franqueses: "Fes el canvi. Com estalviar electricitat"

07/05/2024

Sessions informatives, amb entrada lliure, per aprendre com reduir el consum d'electricitat i entendre millor la factura energètica.

L'Ajuntament de les Franqueses ha programat pels dies 13 i 15 de maig les conferències "Fes el canvi. Com estalviar electricitat" amb l'objectiu de promoure la consciència i l'acció envers la sostenibilitat energètica.

Es tracta d'una sessió informativa, d'entrada lliure i oberta a tota la ciutadania, que oferirà l'oportunitat d'aprendre estratègies pràctiques per reduir el consum d'electricitat i entendre millor la factura energètica.

La xerrada està programada pels dies:

  • 13 de maig al Casal d'Avís i Centre Social de Bellavista, a les 17 h
  • 15 de maig, al Casal Cívic i Comunitari les franqueses, a Corró d'Avall,a  les 17h


Durant les sessions, a banda de compartir consells clau sobre com implementar mesures d'estalvi energètic a casa, s'explicarà a les persones assistents les recents millores en eficiència energètica que s'han portat a terme en l'àmbit municipal, com la substitució de gairebé 4.000 lluminàries d'halogenurs metàl·lics per llums amb tecnologia LED. Una iniciativa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que, a més de representar un estalvi energètic substancial de 742.298 kWh anuals, també implica una reducció significativa d'emissions de CO₂, estimada en 357.045 kgCO₂.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Obres i Serveis
Xerrada "Fes el canvi. Com estalviar electricitat"
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)