Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pierrot Teatre de Centelles guanya el XVIII Festival dels Amateurs de les Franqueses amb una adaptació de La plaça del Diamant

18/03/2024

Enguany han participat companyies de Vilafranca del Penedés, Terrassa, Olot, Centelles, Calafell i les Franqueses del Vallès

La companyia Pierrot Teatre de Centelles s'ha endut el Premi del Públic del XVIII Festival dels Amateurs de les Franqueses. Aquest guardó, dotat amb 500 euros, converteix a aquesta companyia de teatre osonenca en la guanyadora del festival.

Pierrot Teatre ha apostat per una adaptació del clàssic de Mercè Rodoreda, La plaça del Diamant, sota la direcció de Jordi Tantiñá.

El premi s'ha entregat aquest dissabte al Teatre Auditori de Bellavista. Durant la gala d'entrega de premis la companyia de les Franqueses Turrigans ha representat l'obra Animalades, faules quotidianes. Les autoritats encarregades de donar el guardó han estat el regidor de Cultural, Àlex Vega Sabugueiro, i les regidores Mar Gallego Garrido i Ángela Carrasco Colombo.

L'edició d'enguany del Festival dels Amateurs ha comptat amb 6 propostes a competició, arribades d'arreu de Catalunya: Terra Baixa amb el Taller d'Assaig de Teatre (TAT) de Vilafranca del Penedès; Wallimu amb Qollunaka Grup de Teatre de Terrassa; La història del zoo amb la Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot; Generació de merda amb Toc Toc Teatre Laurona de les Franqueses; La plaça del Diamant amb Pierrot Teatre de Centelles i, Més enllà de l'hostal amb Portals Escena Associació de Calafell.

Podeu visitar la galeria d'imatges aquí

Arxivat a: Cultura
Festival dels Amateurs 2024 02
Festival dels Amateurs 2024 01
Festival dels Amateurs 2024 04
Festival dels Amateurs 2024 03
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)