Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El SIAD estrena la programació de tallers i xerrades del mesos de gener, febrer i març

08/01/2024

Es mantenen, cada mes, les activitats del grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal i el Cercle de Dones.

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de les Franqueses del Vallès comença l’any amb una nova temporada de xerrades i tallers que oferirà durant els mesos de gener, febrer i març.

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de les Franqueses del Vallès és un servei públic, gratuït i confidencial que ofereix informació, formació, assessorament i atenció a dones en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès: àmbit laboral, social, personal, familiar, recursos públics i, especialment, en la detecció i l’atenció de la violència masclista.

La programació completa per aquest trimestre és la següent:

GENER

Diumenge, 21 de gener, de 10 a 12 h
Taller pràctic “DEFENSA PERSONAL PER A DONES”
Amb José Manuel Guisado Castro, mestre nacional de judo, jujitsu i defensa personal de la Federació Catalana de judo (FCJ), a la sala polivalent de l'Espai Can Prat.
Destinat a dones majors de 15 anys per aprendre a defensar-se en situacions d’assetjament masclista, conèixer les tècniques de prevenció d’una manera fàcil i en un ambient proper i desenvolupar la capacitat de reacció, l’autoconfiança i l’autocontrol.

FEBRER

Divendres 2 de febrer, de 17.30 a 19.30 h
Taller “MOVIMENT CONSCIENT. FEMINITAT I PRESÈNCIA. DESCOBREIX LA DONA QUE HI HA EN TU”
Amb Teresa Garriga Tarradellas, terapeuta corporal i de moviment, a la sala polivalent de l’Espai Can Prat.
Moviment conscient i expressiu enfocat a connectar amb la nostra essència femenina i a poder descobrir la veritable dona que hi ha en nosaltres, més enllà de las creences mentals que ens limiten. Podrem reactivar la nostra energia femenina, despertant i aprofundint en les nostres qualitats. Despertar la nostra feminitat és només qüestió de permís, totes la portem innata, només ens falta redescobrir-la, connectar amb ella i entendre que sempre ha estat en cada una de nosaltres esperant que la reconeguem i que valorem els nostres dons com a dones.

Dissabte, 24 de febrer, d'11 a 12.30 h
Taller “RISOTERÀPIA”
Amb la risoterapeuta Montserrat Pedrosa Gámez, a l'aula 1 del Centre Cultural de Bellavista.
En aquest taller gaudirem d’una estona de diversió tenint com a fil conductor el riure. Aprendre a riure de nosaltres i de tot el que ens envolta ens ajuda a relativitzar els problemes diaris. Potenciar el sentit de l’humor a la vida és símbol de creativitat i d’enginy. El riure ajuda a moure més de 200 músculs i genera oxitocina i serotonina que ens ajuden a ser més felices i a crear alegria. D’aquesta forma ens empoderarem des de l’humor i entrarem en un estat de fluïdesa i de calma per afrontar les situacions.

MARÇ

Diumenge, 17 de març, de 10 a 12 h
Taller pràctic “DEFENSA PERSONAL PER A DONES”
Amb Raquel García Galindo, entrenadora nacional de karate i instructora de defensa personal, a la sala polivalent de l'Espai Can Prat.
Destinat a dones majors de 15 anys per aprendre a defensar-se en situacions d’assetjament masclista, conèixer les tècniques de prevenció d’una manera fàcil i en un ambient proper i desenvolupar la capacitat de reacció, l’autoconfiança i l’autocontrol.

Dijous, 21 de març, de 17.30 a 19.30 h
Taller pràctic “GRASSOFÒBIA I GÈNERE”
Amb Sandra Gonfaus, periodista i comunicadora especialitzada en gènere, a la sala d'actes de l'Espai Can Prat.
Les imatges de cossos perfectes que ens bombardegen els mitjans de comunicació i les xarxes socials poden fer-nos sentir insegures i poc atractives. Per a protegirnos d'aquesta pressió, és important ser conscients d'ella i dels seus efectes negatius i poder desenvolupar una actitud positiva cap al nostre cos, aprenent a acceptarnos i estimar-nos tal com som.

Com en les darreres temporades un cop al mes es mantenen el grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal i el Cercle de Dones.

Tercer divendres de cada mes, d’11.30 a 13 h
Grup d’acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal
Amb la col·laboració d' Espai Nadó - Espai Infant (ENEI) a l’aula 1 del Centre Cultural de Bellavista
Grup d’acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal que es reuneix amb l’objectiu d’oferir a les famílies un espai segur on compartir experiències, validar i normalitzar emocions, i trobar i donar suport en moments difícils.

Tercer dissabte de cada mes, d’11.30 a 13 h
Cercle de dones
Amb la col·laboració de l’Associació Mirall. Feminisme d’Acció Social a l’aula 1 del Centre Cultural de Bellavista
Espai destinat a dones majors de 18 anys on treballar l’autoestima, l’autoconeixement i l’autoconfiança amb l’objectiu de fomentar l’apoderament femení.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS ALS TALLERS I XERRADES:

Telèfon: 938 466 618
Whatsapp: 670 311 604
Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

 

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Programació SIAD, 1r trimestre 2024

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:58h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)