Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es reprén la recerca del muntanyenc i veí de Bellavista José Antonio Martínez

23/11/2023

L'alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, contacta amb la delegació del govern de l'Estat i amb el president de la Generalitat per demanar la col·laboració entre les administracions implicades

Una any després de la desaparició a la Sierra de Béjar del muntanyenc i veí de Bellavista, José Antonio Martínez, es prepara un macrooperatiu coordinat per equips de les províncies de Cáceres i de Salamanca per reprendre la recerca. La família ha estat informada aquesta setmana pel delegat del govern de l'Estat a Catalunya. L'operatiu està planificat, si les condicions meteorològiques ho permeten, pel cap de setmana del 2 i 3 de desembre.

Davant aquestes notícies, l'alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado, ha realitzat diverses gestions per a demanar a les institucions catalanes la màxima col·laboració amb les administracions implicades en la recerca. Així, Corchado ha contactat amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i amb el delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs. El missatge a les dues autoritats ha estat el de la voluntat de l'Ajuntament de posar-se a disposició pel que calgui i, també, ha demanat que des de Catalunya es realitzin totes les accions de col·laboració necessàries per ajudar en la recerca així com que s'obrin línies de comunicació per a que l'Ajuntament de les Franqueses estigui informat en tot moment sobre la progressió de les actuacions.

Paral·lelament, l'Alcalde també ha contactat telefònicament amb Carlos Prieto, delegat del govern a Catalunya, que ha mostrat la seva predisposició a mantenir l'Ajuntament informat en tot moment.

Arxivat a: Ajuntament
José Antonio Martínez
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:58h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)