Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Arriben els fons NextGenerationEU per construir habitatge protegit

26/07/2023

Seran dos edificis al Sector R amb 14 pisos de lloguer social cadascun

L'Agència Catalana de l'Habitatge ha confirmat a mitjans d'aquest mes de juliol que les Franqueses rebrà 815.400 euros dels fons NextGenerationEU per a la construcció de dos edificis amb 28 pisos de lloguer social al Sector R-Can Garriga.  L'actuació es preveu realitzar en una fórmula de cooperació público-privada, a través d'un conveni amb l'entitat Cohabitac, que agrupa a 12 fundacions especialitzades en la promoció d'habitatge social.

Cada edifici del projecte ocuparà una parcel·la de 494 m2 i 1.092,00 m2 de sostre destinat a residencial per a habitatge protegit, en la modalitat de règim general, i 364,00 m² d’altres usos en planta baixa. Les construccions seran de planta baixa més 3 plantes pis, amb aparcaments i trasters a la planta soterrani i 14 pisos a cada promoció. El projecte preveu que la superfície útil de cada pis sigui d'uns 65 m2. A més a més de tractar-se de pisos destinats a col·lectius amb necessitats específiques en matèria d'habitatge, la construcció també preveu que siguin energèticament eficients, abaratint així també els costos dels serveis.
 
El cost total de la construcció dels dos edificis és de 4.790.965,92 euros. Els terminis previstos són finalitzar el projecte d'execució de l'obra durant el 2024 i que els pisos es puguin començar a llogar durant el 2026.
 
Aquesta setmana s'ha signat el conveni amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la reserva d'aquests fons NextGenerationEU per a la construcció dels 28 habitatges de lloguer social.
Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials, Urbanisme i Activitats
Fons NextGenerationEU per habitatge protegit
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)