Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Prop de 320 infants i joves participen al Juliol Esportiu de les Franqueses

11/07/2023

L'alcalde i el regidor d'Esports han fet una visita a les activitats del campus a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall

Prop de 320 infants i joves d'entre 5 i 16 anys participen al Juliol Esportiu 2023, una de les activitats d'estiu més destacades de les Franqueses. Aquest matí, l'alcalde, Juan Antonio Corchado, i el regidor d'Esports, Carlos Munzón, han fet una visita a l'activitat a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, on han pogut parlar amb els/les monitors/es i coordinadors/es per saber com estan funcionant les activitats i també han compartit una estona amb els infants i joves participants.

El Juliol Esportiu es farà entre el 3 i el 28 de juliol. Com cada any, es fa una proposta centrada en l'esport i el lleure, creant un espai on infants i joves participen en activitats esportives multidisciplinàries com futbol, bàsquet, handbol o piscina, entre d'altres, i gaudeixen d'una bona estona amb jocs i dinàmiques. Les activitats es desenvolupen en la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, en el pavelló poliesportiu de l'Espai Can Prat i en les instal·lacions de l'Institut Lauro.

Aquesta no és l'única proposta esportiva d'estiu que hi ha al municipi per infants i joves, també hi ha les activitats aquàtiques a la piscina del Complex Esportiu Municipal i els casals temàtics que ofereixen diverses entitats i associacions.

Arxivat a: Esports
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (1)
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (2)
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (3)
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (4)
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (5)
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (6)
Juliol Esportiu 2023. Visita de l'alcalde i del regidor d'Esports (7)
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)