Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bellavista, 4 dies de Festa Major

10/07/2023

El "chupinazo" i la traca, principi i final de la festa

Bellavista acaba de viure 4 dies de Festa Major que han omplert d'activitats els carrers i les places. Com ja és tradició el "chupinazo" va donar el tret de sortida el passat dijous i, aquest diumenge a la nit, la traca ha donat per finalitzada la festa. Durant els dies de Festa Major hi ha hagut activitats per a totes les edats i de tots els estils: la caminada nocturna, l'"escape room", el concurs de petanca del Casal d'Avis, gimcanes i jocs, música, correfocs i sanfermines, xocolata, espectacles, arrossada, cotxes clàssics, festa de l'escuma, esports, una tarda dedicada als i a les joves, sardanes, missa, mostra de dansa... Com a novetat, enguany s'ha apostat per les activitats inclusives amb l'obra de teatre "Ho has de voler" amb l'associació els Dofins, el matí de jocs inclusius o dues hores de fira d'atraccions sense estímuls sensorials.

Podeu recuperar la galeria d'imatges aquí

Arxivat a: Cultura
FM Bellavista 01
FM Bellavista 02
FM Bellavista 03
FM Bellavista 04
FM Bellavista 05
FM Bellavista 06
FM Bellavista 07
FM Bellavista 08
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)