Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vols gestionar el servei de cafeteria i de menjador del Casal Cívic i Comunitari de les Franqueses?

02/06/2023

El termini de presentació de la sol·licitud finalitza el 19 de juny a les 12 h

El servei de cafeteria i de menjador del Casal Cívic i Comunitari de les Franqueses requereix una empresa o persona autònoma per gestionar-lo en règim de concessió administrativa. Qui estigui interessat disposa fins al 19 de juny, a les 12 h, per presentar la sol·licitud de manera telemàtica a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya. L'administració catalana ha obert la licitació del servei a les Franqueses conjuntament amb altres municipis. Si esteu interessats, heu de presentar la sol·licitud pel Lot 18.

El termini d'execució del contracte és des de la data de signatura  fins al 31 de desembre de 2024.

Trobareu tota la documentació relacionada amb aquest tràmit, les bases, les disposicions, les clàusules o els criteris d'adjudicació i podreu presentar la sol·licitud al següen enllaç  Plataforma de Serveis de Contractació Pública

La Generalitat de Catalunya considera aquest servei com a prioritari dins tots els Casals Cívics i Comunitaris i, per tant, caldrà gestionar-lo com a tal i garantir que el col·lectiu a qui va dirigit pugui gaudir del servei a preus reduïts i el percebi com a un espai de socialització i de relació amb la resta d'usuaris/àries del casal, a més a més, de prestar un servei de qualitat i que garanteixi totes les mesures de salubritat i higiene.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 938 468 699 o enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Gent Gran
Casal Cívic i Comunitari de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)