Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses comptarà amb educadors i educadores especialistes en esport

11/05/2023

L'acció forma part del programa "Joventut Esportiva. Societat Activa" impulsat des de la Diputació de Barcelona

Les Franqueses ja té llum verda per iniciar les accions del programa "Joventut Esportiva. Societat Activa". Aquesta iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona dotarà el municipi amb un pressupost de 100.000 euros, en dos anys, per, entre d'altres actuacions, incorporar educadors i educadores especialistes en esport que treballin amb els i les joves de les Franqueses de manera transversal, amb l'esport com a eina de cohesió social i de generació d'hàbits saludables entre aquest segment de població.

Desenvolupar el projecte "Joventut Esportiva. Societat Activa" comportarà altres accions, a més a més de la incorporació de la figura d'educador/a. També suposa realitzar actuacions d'adaptació d'espais públics que permetin transformar-los en equipaments esportius per gaudir de temps de lleure actiu i treballar en xarxa amb les entitats, clubs, associacions i altres agents esportius i socials.

L'objectiu a curt i mig termini és augmentar el nombre d'adolescents que practiquen esports, adequar i deinamitzar els espais esportius a l'aire lliure, reduir les conductes de risc entre els i les joves i que aquest col·lectiu percebi el canvi en el seu estil de lleure com a un impacte positiu en la seva salut. A llarg termini es busca garantir l'accessibilitat a la pràctica esportiva de manera inclusiva i equitativa, reduir l'abandonament escolar, afavorir itineraris formatius i laborals entre aquest segment de població i proporcionar accés universal a zones verdes i a espais públics segurs, inclusius i accessibles. A més a més, es treballarà amb perspectiva de gènere, incidint en la importància de tenir referents femenins a nivell esportiu i augmentar, així, el nombre de noies que practiquen esport.

Arxivat a: Esports
joves i esport
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)