Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine a participar a la Caminada Popular de les Franqueses el 14 de maig

14/04/2023

Obert el període d'inscripcions per la caminada, que enguany celebra la seva 20a edició

La Camina Popular de les Franqueses tornarà a omplir els camins i carrers del municipi el 14 de maig, quan celebrarà la seva 20a edició. El recorregut comença a les 8 h a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, que fa de punt de sortida i d'arribada d'un recorregut d'uns 19 km aproximadament. Per les persones interessades en participar, les inscripcions ja són obertes.

Les inscripcions anticipades es poden realitzar fins al 12 de maig a les 12 h al web www.caminadalesfranqueses.cat o bé presencialment a l'oficina del Patronat Municipal d'Esports. La inscripció anticipada costa 9 € i inclou avituallaments, l'esmorzar, un obsequi, entrar en un sorteig de diferents regals i l'assegurança. Totes les inscripcions fetes per internet hauran de portar el resguard el dia de la caminada per poder bescanviar-lo per la butlleta de sortida. En cas de quedar places disponibles, es podrà realitzar la inscripció el mateix dia de la caminada fins 30 minuts abans de la sortida, amb un cost de 12 €.

La Caminada Popular és una de les activitats esportives més populars del municipi. Es recomana als participants portar roba i calçat adequat, aigua o beguda isotònica, una gorra o barret, crema protectora solar i ulleres de sol.

Es convida a les persones participants a entrar en el sorteig de 5 esmorzars per a 2 persones a les Franqueses. Per fer-ho, només cal fer fotografies durant la caminada i penjar-les a les xarxes socials amb l'etiqueta #caminadapopularLF23. Com més fotografies es pengin, més opcions hi ha de poder guanyar el premi. El sorteig es durà a terme passats uns dies de la Caminada Popular i el llistat amb les persones guanyadores es penjarà en les xarxes socials municipals.

Arxivat a: Esports
20a Caminada Popular de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)