Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses participa en una nova edició del programa "Mentoring"

03/04/2023

El programa posa en contacte l'emprenedoria i les petites empreses amb empreses consolidades

Les Franqueses col·labora un any més amb la Fundació Autoocupació i participa en el programa "Mentoring" 2023. Aquest programa vol posar en contacte l'empenedoria i les petites empreses amb altres ja consolidades per tal de compartir experiències. 

El programa els protagonitzen emprenedors i emprenedores que volen tenir el suport d'una empresa similar a la seva i els i les voluntaris/es d'aquestes empreses consolidades que fan de mentors/res. Les persones que vulguin participar compten amb el suport dels personal especialitzat de l'Ajuntament i amb les sessions formatives de la fundació, programades tan per voluntaris com per a participants durant els mesos d'abril, maig i juny.

Si la vostra empresa o negoci està interessada en rebre acompanyament d'un/a mentor/a o voleu ser voluntaris/es i compartir la vostra experiència us podeu inscriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 938 443 040.
Aquest projecte forma part del programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Mentoring
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)