Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

PAM Teatre del Casal de Sant Pere de Terrassa guanya el Festival dels Amateurs

27/03/2023

Frec a Frec Teatre amb l'obra "Cúrcuma i xocolata" tanquen la 17a edició del festival

La 17a edició del Festival dels Amateurs ja té companyia guanyadora. Aquest 2023 el premi se l'endú la companyia PAM Teatre del Casal de Sant Pere de Terrassa i l'adaptació de l'obra de Dagoll Dagom "La nit de Sant Joan", un clàssic del teatre musical català amb música de Jaume Sisa i que explica amb enyorança les nits de Sant Joan, les revetlles, de fa unes dècades. El premi de la Votació dels i les espectadors/es està dotat de 500 euros per a la companyia que se l'endú.

Enguany, el Festival dels Amateurs ha comptat amb 6 espectacles d'arreu de Catalunya: Santa Eulàlia de Ronçana, Figueres, Terrassa, Cassà de la Selva i les Franqueses. Tots els espectacles s'han endut un premi de 600 euros per la seva participació.
La cloenda de la 17a edició del festival ha estat protagonitzada per Frec a Frec Teatre de les Franqueses que han posat dalt l'escenari l'obra de creació pròpia "Cúrcuma i xocolata", una història que parla de les relacions de família escrita per Beti Espanyol i Emili Corral, que també la dirigeix.

Arxivat a: Cultura
Moment del veredicte aquest cap de setmana al Teatre Auditori de Bellavista
Imatge promocional de "La nit de Sant Joan"
Imatge promocional de "Cúrcuma i xocolata"
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)