Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els fons NextGenerationEU permetran iniciar la reforma dels espais exteriors del Complex Esportiu Municipal

27/03/2023

El Consejo Superior de Deportes concedeix un a ajut de 14.376,01 euros per a aquestes actuacions


Els fons NextGenerationEU continuen arribant a les Franqueses i, aquesta vegada, per iniciar la reforma dels espais exteriors del Complex Esportiu Municipal. En concret, el Consejo Superior de Deportes ha concedit un ajut de 14.376,01 euros per a realitzar aquestes actuacions.

La proposta de reforma té com a objectiu la millora i l'adequació a la normativa vigent, en termes d'accessibilitat i de sostenibilitat, de les pistes de tennis i de les piscines exteriors i voltants.

Les actuacions, a més a més, de renovar els espais també volen fer les intervencions tècniques necessàries per millorar l'eficiència energètica tan en la il·luminació (amb canvi a sistemes LED i instal·lació de captadors fotovoltaics) com en les pèrdues d'energia o d'aigua en la zona de les piscines.

Tots els projectes que han rebut subvenció en aquesta convocatòria han estat escollits per la la feina feta en la projecció de l'espor segur, inclusiu i sostenible; per la voluntat de millorar de l'eficiència energètica, la sostenibilitat i en l'accessibilitat; per la capacitat de durabilitat i permanència del projecte i, per la capacitat de cohesió territorial.

Arxivat a: Esports
Piscines exterior del CEM
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)