Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen les obres de la residència de Bellavista per a la gent gran

02/03/2023

Dimecres, 15 de març, a les 12 hores, es farà la col·locació de la primera pedra

La residència de Bellavista per a la gent gran ja està més a prop de ser una realitat. Aquest mes de març ja començaran les obres al terreny que hi ha situat al carrer del Terme, número 15, molt proper a la zona hospitalària de Granollers.

El mes de juliol es va aprovar l’adjudicació de la construcció i de la gestió de la residència a l’empresa Entitat Residència Tercera Edat l’Onada, S.L, que és qui ha redactat el projecte bàsic de l’edifici, executarà les obres i, posteriorment, gestionarà el servei.

Aquest projecte ha passat per diferents fases. L’avantprojecte de la residència, que també oferirà servei de centre de dia, es va aprovar el gener de 2022 amb la previsió d’un pressupost d’uns 8.000 euros per a la construcció i l’adequació de l’edifici. La superfície de la parcel·la on es construirà és de 3.066 m2. L’edifici comptarà amb un total de 5.000 m2 distribuïts en quatre plantes: planta baixa, 1a planta i dues plantes sota rasant. Comptarà amb 110 llits de residència, amb places privades i públiques. També hi haurà centre de dia. La residència serà municipal amb un 75% de places públiques, de les quals el 50% seran públicoconcertades i el 25% totalment públiques, així com un 25% de places privades.

D’aquesta manera l’Ajuntament de les Franqueses fa un pas més en l’aposta per les polítiques públiques destinades a la cura de la gent gran. El dimecres, 15 de març, a les 12 hores, l’alcalde, Francesc Colomé, acompanyat d’altres representants institucionals, farà la col·locació de la primera pedra i començaran les obres de construcció de la residència. A més, amb la voluntat que aquest servei estigui a disposició de tota la ciutadania, l’Ajuntament i l’empresa que gestionarà el projecte organitzaran una sessió informativa sobre el funcionament de centre el proper dimecres, 22 de març, a les 17 hores. Un acte obert a tothom amb la voluntat d’explicar tots els detalls tant de la residència i el centre de dia i, alhora, ser un punt d’informació per a les persones interessades en aquest servei quan es posi en marxa.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Residència per a la gent gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)