Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Concentració perquè es reprengui la recerca del veí de les Franqueses, José Antonio Martínez

16/02/2023

L’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí s'han reunit aquest matí amb la parella del desaparegut a Salamanca, Mercedes Gasco

La família i els amics del veí de les Franqueses José Antonio Martínez, de 45 anys i desaparegut a Salamanca mentre practicava alpinisme, han convocat una concentració per reclamar que es reprengui la recerca suspesa des de mitjan de gener. Aquest matí, la parella de l’excursionista, Mercedes Gasco, s’ha reunit amb l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí, per analitzar la situació actual i sumar esforços per aconseguir reprendre la recerca. Segons ha explicat Gasco, hores d’ara no hi ha una data de retorn a les tasques a la Serra de Béjar. A més, Gasco ha insistit en la importància que s’ampliï el radi de cerca, ja que s’han centrat en el punt on es va perdre el senyal del seu telèfon mòbil, a la part del cim Calvitero.

Aquesta no és la primera vegada que la família i els amics es mobilitzen per reactivar unes tasques que s’han hagut de suspendre per males condicions climatològiques a la zona. Tot i que entenen que no s’ha de posar en perill els equips de rescat també demanen una nova data de represa, que no s’oblidi la recerca.

A principis de gener, l’alcalde, Francesc Colomé, ja va estar en contacte amb la família i va iniciar gestions amb representants tant del govern català com de l’espanyol per demanar que s’intensifiqués la recerca del veí de les Franqueses. Uns contactes que van fructificar amb la represa dels treballs sobre el terreny.

Ara la família demana que, tot i que passin els dies, aquest cas no caigui en l’oblit i es continuï buscant a José Antonio Martínez ampliant també el radi de recerca. Recordem que aquest excursionista va desaparèixer el 29 de desembre a la Sierra de Béjar i Candelario, a Salamanca, quan anava a pujar el cim Calvitero.

L’Ajuntament de les Franqueses se suma a la petició de la família i els amics perquè, en el moment que la climatologia ho permeti, es reprenguin les tasques de recerca. La concentració es farà el proper dijous, 23 de febrer, a les 18 hores, a la plaça de la Porxada de Granollers.

Arxivat a: Ajuntament
Concentració desaparegut a Salamanca
Concentració desaparegut a Salamanca
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/03/2023 a les 20:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)