Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Programa de teatre, música i dansa a les escoles

16/01/2023

Un curs més, i ja en van 25, els centres educatius de les Franqueses participen en el programa de promoció de les arts escèniques

Aquest programa té com a objectiu promoure el contacte periòdic d'infants i joves del municipi amb el teatre, la música i la dansa. La planificació de cada temporada es realitza tenint en compte l'edat i les necessitats de l'alumnat i, d'aquesta manera, afavorir l'educació integral d'infants i joves; ajudar en el desenvolupament de sensibilitat cap a les arts escèniques i, garantir la igualtat d'oportunitats d'accés a la cultura.

Durant aquest curs, l'alumnat d'Educació Infantil i Primària podrà veure espectacles com "Sense lluna" de Sanfaina de Colors, "L'odissea del riure perdut" de la companyia Teatre Mòbil o "Sleeping beauty". Per l'alumnat d'Educació Secundària s'han programat diverses sessions de teatre i debat que giraran al voltant de problemes ètics i socials en diversos àmbits com per exemple l'ús de les xarxes socials.

Arxivat a: Educació
Música i dansa a les escoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)