Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les famílies també aprenen la llengua

11/01/2023

El projecte pertany al Pla Educatiu d'Entorn de les Franqueses

Des de fa unes setmanes algunes famílies de l'Escola Bellavista-Joan Camps i Giró han començat a anar a l'escola no només a acompanyar els seus infants. Hi van per participar en una prova pilot per aprendre català.

El taller de llengua té una doble finalitat. La primera, facilitar l'aprenentatge del català a aquelles famílies que ho necessitin. La segona, crear vincles amb l'escola a través d'activitats específiques que ajudin a la cohesió família i escola.

Depenent dels resultats d'aquesta prova pilot, l'experiència es pot traslladar a altres centres educatius si hi ha la necessitat. El projecte està inclòs dins el Pla Educatiu d'Entorn de les Franqueses i compta amb el suport econòmic dels fons europeus NextGenerationEU.

Arxivat a: Educació
Escola Bellavista-Joan Camps i Giró
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)