Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un cargol, un lleó i un dofí per parlar de resolució de conflictes amb els infants

09/01/2023

La commemoració del Dia Europeu de la Mediació d'enguany treballa amb infants i joves

Un cargol, un lleó i un dofí són els protagonistes de l'obra de teatre que serveix per parlar de resolució de conflictes amb infants de les Franqueses. Aquesta activitat, oberta a infants de 3 a 8 anys, és una de les propostes de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació a les Franqueses.

El dia 21 de gener, a les 11 h, a la Biblioteca Municipal de Corró d'Avall, aquests tres animals ajudaran a conéixer i a debatre sobre les diferents actituds davant la confrontació. Els infants podran participar donant la seva opinió i, fins i tot, sortint a escena per treballar la mediació a través de l'argument de l'obra de teatre "Cargol, lleó, dofí. Tres actituds davant el conflicte".

Enguany també es treballa la mediació des dels instituts. Els dies 18 i 20 de gener, l'alumnat dels instituts Lauro i el Til·ler participen en l'activitat "El portal del davant: taller teatral per a la convivència en comunitat" a través de la qual reflexionaran sobre els conflictes que poden succeir en una comunitat de veïns i de veïnes, a l'espai públic i en altres zones de convivència.

Les Franqueses disposa d'un Servei de Mediació i Veïnatge per acompanyar la ciutadania en la gestió i en la resolució de conflictes derivats del veïnatge. S'hi pot contactar a través dels telèfons 938 467 676 i 670 311 857.

Arxivat a: Habitatge
Cartell Dia Europeu de la Mediació 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)