Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un espai de trobada i millorar els canals de comunicació, dues demandes dels joves de les Franqueses

02/12/2022

Aquesta és la primera audiència pública que s’organitza adreçada específicament per aquest col·lectiu

Un total de 13 joves han participat aquesta setmana en la primera audiència pública adreçada a aquest col·lectiu. La convocatòria ha estat aleatòria entre persones d’entre 16 a 29 anys dels cinc pobles de les Franqueses. Al llarg d’una hora i mitja els participants han pogut debatre, expressar i compartir propostes i/o preocupacions amb l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Participació, Montse Vila. D’aquesta trobada s’han extret dues demandes en què ha coincidit la majoria: la necessitat d’un espai de trobada per a joves que esdevingui punt de referència per aquest col·lectiu; i la millora dels canals de comunicació per fer difusió d’activitats adreçades a persones d’aquesta edat. L’audiència també ha servit per tractar altres aspectes com el manteniment del parc de patinatge, la coordinació de les línies d’autobús amb els horaris dels instituts, del trens,... i el preu de l’habitatge.

Aquesta és la primera sessió que es convoca adreçada a persones d’aquesta franja d’edat. L’objectiu de les audiències és arribar a tota la ciutadania i per això s’ha decidit continuar el projecte organitzant-ne algunes dirigides a un públic molt específic. De fet, les audiències públiques tenen com a objectiu:

  • Arribar a la població que no acostuma a participar en els canals ja existents.

  • Obrir un espai on donar a conèixer les polítiques realitzades i poder fer rendició de comptes, així com recollir inquietuds, propostes i millores al municipi.

  • Incloure a la societat civil en l’elaboració de les polítiques públiques. Entenent que les solucions conjuntes i el treball col·laboratiu poden enriquir l’acció pública.

  • Fomentar la identitat del municipi.

  • Vincular i integrar més els diferents nuclis amb la dinàmica del conjunt del municipi.

La propera audiència pública es convocarà adreçada a la gent gran.

Arxivat a: Participació
Audiència pública joves
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)