Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El tennis més inclusiu arriba a les Franqueses

09/11/2022

Durant aquesta tardor, les Franqueses acull el Màster Nacional en Cadira de Rodes i el Torneig Internacional Femení ITF 100.000$

Des 10 al 13 d'aquest mes el Complex Esportiu Municipal acull l'Open Onat Foundation, Màster Internacional de Tennis en Cadira de Rodes. L'Open té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar el tennis inclusiu i per això, a més a més, de la competició també s'ha organitzat un clínic de tennis en cadira de rodes. Aquest torneig vol reunir els 8 millors jugadors en aquesta modalitat i s'espera la presència de noms com Martín de la Puente, número 1 de l'Estat Espanyol i número 9 del món; Quico Tur, 5 vegades present en Jocs Paralímpics i, Kike Siscar, sotscampió del món amb l’equip espanyol de tennis en cadira de rodes. La celebració del torneig també compta amb un clínic de tennis en cadira de rodes a càrrec del núm. 9 del rànquing mundial, José Corredor. El clínic és dissabte, 12 de novembre, a les 12 h, a les pistes del CEM.

Els horaris de la competició són els següents:

10 i 11 de novembre (fase classificatòria)

  • 11 h - 2 partits en pistes simultànies
  • 14 h - 2 partits en pistes simultànies

12 de novembre (fase classificatòria)

  • 10 h - 2 partits en pistes simultànies
  • 12 h - Clínic de tennis en cadira de rodes
  • 14 h - 2 partits en pistes simultànies

13 de novembre (finals)

  • 10 h - 7è i 8è llocs
  • en acabar - 5è i 6è llocs
  • en acabar - 3r i 4t llocs
  • en acabar - Final
  • en acabar - entrega de premis

La celebració d'aquest torneig s'engloba des d'aquesta edició en el projecte del club "Gorchs Tennis Project", una inicitiva que pretén posicionar el club i el municipi com a referents en la pràctica del tennis i que es basa en aspectes com la competició, la projecció internacional, el desenvolupament de projectes inclusius, la generació d'aliances, l'impuls del tennis femení, la promoció dels jugadors i de les jugadores i la sostenibilitat.

De fet, el Club Tennis els Gorchs ha acollit, a finals d'octubre, l'XIè Torneig Internacional Femení ITF 100.000$. Un torneig considerat el més important a nivell estatal en pista ràpida i que, gràcies a la gran dotació econòmica en la que hi col·labora l'Ajuntament, ha reunit jugadores com Anhelina Kalina, número 43 del món o Jasmine Paolini, número 67 del món, com a principals favorites*. També han destacat Sara Errani, actual 106 del món i que l'any 2012, com a finalista a Roland Garrós, es va situar com a 9a a nivell mundial.

 

 

Arxivat a: Esports
Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes
Clínic de tennis en cadira de rodes
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2023 a les 15:00h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)