Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Servei Municipal de Logopèdia comença el curs

11/10/2022

Atén a infants de segon cicle d'Educació Infantil i de Primària derivats des de les escoles del municipi

Les Franqueses compta des del curs 1997-1998 amb un Servei Municipal de Logopèdia. Aquest servei treballa en la prevenció, el diagnòstic i el tractament dels trastorns de la parla i del llenguatge oral de la població infantil de les escoles públiques del municipi complementant la feina que s'ofereix des del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a través del Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius (CREDA). El Servei Municipal de Logopèdia dona servei a infants de segon cicle d'Educació Infantil i de Primària derivats des de les escoles i assessora als equips docents i a les famílies, oferint pautes, fent derivacions i fent atenció personalitzada. L'objectiu és, en primer terme, fer una tasca preventiva  per tal de desenvoluar l'aprenentatge del llenguatge escrit i evitar un possible fracàs escolar.Aquest curs, dins el Pla Educatiu d'Entorn, les reunions d'inici de curs d'I3 compten amb una breu xerrada del servei per a que les famílies acompanyin els infants en el procés d'aprenentatge del llenguatge amb pautes i reforç positiu.

Arxivat a: Educació
Xerrada del Servei Municipal de Logopèdia
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)