Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la substitució de la gespa del camp de futbol de Llerona

04/07/2022

Durant la primavera ja s'ha intervingut a Bellavista, a Llerona i a Corró d'Amunt

L'Ajuntament de les Franqueses està realitzant tota una sèrie de millores en diferents equipaments esportius del municipi. Aquestes feines s'estan realitzant entre el final de la primavera i l'estiu i pretenen millorar les instal·lacions i la seva seguretat.
A Bellavista s'ha treballat en la zona esportiva exterior situada al carrer d'Orient, al costat del camp de futbol 7. Allà s'ha construït una tanca perimetral i s'ha elevat la que ja existia per donar més seguretat a infants i joves. També s'ha transformat la pista en un espai polivalent que permeti la pràctica del futbol, del voleibol i del bàsquet amb la pintura de les línies de joc i la instal·lació d'una cistella de bàsquet (se'n col·locarà una segona en un futur) i d'una xarxa de voleibol. Paral·lelament, s'han realitzat feines de pintura.

A la Zona Esportiva Municipal de Llerona s'ha treballat en la zona perimetral del camp de futbol. Les feines són prèvies a la substitució de la gespa artificial del camp, que també està en marxa des de principis de juliol. Entre d'altres, s'ha enderrocat el mur de la banda de les grades i s'ha substituit per una barana metàl·lica galvanitzada com a la resta del perímetre. Aquesta actuació millora la seguretat durant els entrenaments i els partits que s'hi disputen. També s'han retirat els bàculs i les xarxes antigues situades darrere les porteries.

A la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt s'han realitzat treballs a diversos espais. A la zona de les pistes de petanca s'han fet feines de millora a les fites. També s'han arranjat els bancs de tota la zona. L'actuació més important es realitzarà durant els mesos d'estiu a la pista poliesportiva coberta amb feines de reparació, sanejament i rehabilitació del paviment i dels marcatges de les línies de joc. També es reubicarà la tanca perimetral per millorar les condicions i la seguretat de la pràctica esportiva a les entitats que en fa ús.

L'Ajuntament aprofitarà l'aturada tècnica de l'estiu per fer actuacions importants a d'altres zones:

  • Il·luminació exterior del camp de tir amb arc.
  • Inici de les obres del baixos del Camp de Futbol Municipal de Corró d'Avall.
  • Il·luminació de l'Escola Municipal de Ciclisme.
  • Millores al Camps de Futbol Municipal de Corró d'Amunt
Arxivat a: Esports
Canvi gespa camp futbol Llerona 1
Canvi gespa camp futbol Llerona 2
Canvi gespa camp futbol Llerona 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)