Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 160 persones visiten una fàbrica de somnis, el Circ Cric

25/05/2022

Es tracta d'una sortida emmarcada en la programació de dinamització cultural per a gent gran

Aquest dimarts la gent gran de les Franqueses ha fet una sortida ben especial. I és que més de 160 persones han visitat el Circ Cric, una fàbrica dels somnis amb el pallasso Tortell Poltrona i el seu equip al capdavant. Es tracta d'una de les sortides emmarcades dins de la programació de dinamització cultural que s'organitza anualment des de l'Ajuntament. L'objectiu? Que la gent gran del municipi pugui viure experiències úniques en entorns interessants. 

En aquesta ocasió, el lloc escollit ha estat el Circ Cric, un espai ben singular situat a Sant Esteve de Palatordera. Aquest punt del Parc Natural del Montseny s'ha convertit en un laboratori de creació i experimentació de circ on s'hi representen espectacles no només dirigits a tot el públic en general. 

Així doncs, la gent gran de les Franqueses ha gaudit aquest dimarts d'una jornada matinal que ha començat a l'exterior amb l'animació del showman Pep Callau per continuar després, ara sí, dins la carpa amb l'espectacle del pallasso Tortell Poltrona i tot el seu equip. La sortida ha finalitzat amb un dinar a Corró d'Amunt. 

Arxivat a: Gent Gran
Sortida cultural gent gran al Circ Cric
Sortida cultural gent gran al Circ Cric
Sortida cultural gent gran al Circ Cric
Sortida cultural gent gran al Circ Cric
Sortida cultural gent gran al Circ Cric
Sortida cultural gent gran al Circ Cric
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)