Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Alumnes de les Franqueses participen en la Vallèsbot

25/05/2022

«Pedalem la Vallèsbot» és el lema d’aquesta 5a edició

Uns 800 alumnes de 19 centres educatius diferents han participat en la 5a edició de la Vallèsbot. Enguany, la jornada s'ha celebrat a la Pista Polivalent de Canovelles i ha portat per títol «Pedalem la Vallèsbot», posant el focus en els reptes que s'engloben dins el món de la bicicleta. Per segon any consecutiu, l'alumnat de l'escola Joan Sanpera i Torres de les Franqueses ha presentat el seu projecte durant la fira, on han explicat la seva proposta i el procés de treball que han seguit.

La Vallèsbot és un projecte intermunicipal que porta com a objectiu la implementació dels coneixements de tecnologia i de robòtica a reptes de caràcter social dins del nostre entorn més proper. Aquesta edició, corresponent al curs 2021-2022, ha girat entorn la bicicleta i els reptes que suposa aquest mitjà de transport. Estudiants de primària i secundària de quatre municipis, les Franqueses, Granollers, Canovelles i la Roca del Vallès, han treballat durant el curs en projectes i ginys per millorar la seguretat i l'entorn i condicions en què es fa servir la bicicleta, que finalment han presentat durant la jornada d'aquest dimarts.

A l’acte hi han assistit el regidor d'Educació i president del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses, José Antonio Aguilera; Simó López, director dels Serveis Territorials del Maresme - Vallès Oriental; i representants dels diferents municipis participants -Canovelles, Granollers i la Roca del Vallès. Aguilera ha destacat la importància de la Vallèsbot per "desenvolupar la creativitat, el pensament i el treball en equip i per projectes". 

Arxivat a: Educació
Les Franqueses a la Vallèsbot 2021-2022
Les Franqueses a la Vallèsbot 2021-2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 14:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)