Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses reconeix el teixit esportiu del municipi

19/03/2022

La 25a Nit de l'Esport aplega un total de 54 nominats i lloa la diversitat esportiva.

Aquest 2022 es recupera el format tradicional de la Nit de l'Esport per homenatjar als i a les millors esportistes de les Franqueses. El lliurament dels premis s'ha convertit no només en el reconeixement de l'esforç i dels mèrits més destacats del món de l'esport durant la temporada 2020/2021 sinó també, en una reivindicació als valors de la pràctica esportiva com l'esforç, la constància, la superació i la igualtat.

Actualment hi ha més de quaranta entitats esportives en actiu. I hi podem trobar pràctiques ben variades com el futbol, el bàsquet, l'handbol, el karate, la natació sincronitzada, el tennis, el ciclisme, el patinatge artístic, l'atletisme, o fins i tot el tir amb arc, el twirling i el bowling.

La 25a Nit de l'Esport, celebrada aquest divendres 18 de març, ha comptat amb un total de 54 nominats i nominades i una quarantena de finalistes. Un acte organitzat pel Patronat Municipal d'Esports.

En aquesta 25a edició, s’ha vinculat la Nit de l’Esport a una causa solidària. Durant la celebració s'han entregat Polseres Candela a les persones assistents i els diners de la seva adquisició han anat directament a l'Obra Social Sant Joan de Déu per a la investigació contra el càncer infantil. A més, en aquesta edició, les Franqueses ha comptat amb la waterpolista Bea Ortiz com a convidada d’honor. Ortiz ha estat considerada la millor jugadora de waterpolo de Europa en 2021 per a la Lliga Europa de Natació (LEN) i ha quedat subcampiona olímpica a Tokio al 2021, entre moltes altres gestes esportives.

A continuació es detallen els premiats de la 25a Nit de l'Esport:

Categoria promoció masculí

Guanyador: Gerard Serrano Martínez del CE Karate Nokachi les Franqueses

Finalistes: Nil Raya Arévalo del PME Secció Handbol, Biel Jiménez Habermeyer del Club Tennis els Gorchs, Darion Fernández Serrano del Club Futbol les Franqueses i David Serrano Cardenas de Club Futbol Bellavista Milán

Categoria promoció femení

Guanyadora: Mariona Gordo Sánchez del Club Balonmano Granollers

Finalistes: Nagore Núñez Abreu del CE Karate Nokachi les Franqueses, Liliana Chetry Rodríguez del Club Tennis els Gorchs, Judit Sallent Vilar del Club Patinatge Artístic LF i Claudia Guijarro Moreno del PME Secció Handbol

Categoria formació masculí

Guanyador: Arnau Gallardo Fonoyet del Club Tir amb Arc les Franqueses

Finalistes: Joel Ibáñez Rocho del Club Atletisme Canovelles, Albert Paterna Dominich del Club Natació les Franqueses, Sergi Galbany Piñero de la Unió Ciclista les Franqueses i Gerard Domingo Calzada del Club Balonmano Granollers

Categoria formació femení

Guanyadora: Laia Galbany Piñero de la Unió Ciclista les Franqueses

Finalistes: Clàudia Julià Gual del Club Natació Granollers, Sara Cano Gómez del Club Twirling les Franqueses, Iona Lobato Sánchez del CE Karate Nokachi les Franqueses i Esther Somaza Bosch de la Fundació Handbol Roquerol

Categoria amateur masculí

Guanyador: Pau Ribes Culla del Club Natació les Franqueses

Finalistes: Alfredo Domínguez Horas del CE Karate Nokachi les Franqueses, Adrià Martínez Bages del Club Balonmano Granollers, Kamil Fazil Gascón del CE Okamishin Bellavista i Álex Domínguez Romero de la Unión Deportiva Ibiza

Categoria amateur femení

Guanyadora: Meritxell Mas Pujadas del Club Natació les Franqueses

Finalistes: Irene Perales Martínez del Club d'Atletisme Canovelles, Carmen Martín Valencia del Club d'Atletisme A4elKm, Marta Mera Olivera del Club Balonmano Granollers i Susana García Serrano del CE Okamishin Bellavista

Categoria millor entrenador/a

Guanyadora: Judith Berruezo Espinosa del Club Twirling les Franqueses

Finalistes: Clàudia Grau Gallina del Club Natació les Franqueses, Santi Segú Pombo de la Unió Ciclista les Franqueses, Joel Montava Casado del PME Secció Handbol i Josep Morera Riera del Club Tir amb Arc les Franqueses

Categoria millor equip masculí

Guanyador: Juvenil A Masculí del Club Futbol les Franqueses

Finalistes: Ramassà Etatack U14 de l'Associació Esportiva Ramassà i Sweetrade A Mixte del Sweetrade Bowling Club LF

Categoria millor equip femení

Guanyador: Benjamí femení del Club Esportiu Llerona

Finalistes: Kumite cadet/Junior femení del CE Karate Nokachi les Franqueses i Amateur F-11 del Club Futbol Bellavista Milán

Premi al club destacat durant la temporada 2020/2021:

A la Unió Ciclista les Franqueses per la seva tasca, dedicació i foment del ciclisme en categories de formació i per la creació, conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports, de l’Escola Esportiva Municipal de Ciclisme a les Franqueses del Vallès.

Premi al reconeixement de mèrit personals de la temporada 2020/2021:

- Paco Puxeu Jaures en reconeixement i agraïment per la seva tasca i dedicació en el foment del futbol al Club Esportiu Llerona.

- Esteve Maspons Illa en reconeixement i agraïment per la seva tasca i dedicació en el foment del futbol al Club Futbol Les Franqueses.

Premi especial de la temporada 2020/2021:

- Xavier Resina i Guillem Estrada del Patronat Municipal d’Esports i del Club Bàsquet les Franqueses en reconeixement a la dedicació com a entrenador i coordinador amb especial èmfasi a la promoció del bàsquet franquesí a través de l’organització de diferents tornejos d’alt nivell amb clubs d’arreu de Catalunya i del primer 3x3 Memorial Joan Hernández l’any 2021.

 

Recupera els millors moments de la 25a Nit de l'Esport al següent album fotogràfic de Flickr.

Arxivat a: Esports
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
25a Nit de l'Esport a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)