Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La nova temporada de teatre ens porta “El Festival dels Amateurs”

03/02/2022

Teatre d’arreu de Catalunya cada cap de setmana, començant el 12 de febrer i acabant el 26 de març

Tots els espectacles disposen de venda anticipada d’entrades en línia a partir de l’1 de febrer a www.entrapolis.com i en les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d’Avall, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h. Les entrades són numerades. La programació queda subjecta a les mesures sanitàries preventives per la Covid-19 vigents. Trobareu més informació a www.teatres.lesfranqueses.cat.

Preus:

General 7 € / Reduït 6 € *

* Preu reduït (anticipada, majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys)

 

Dissabte, 12 de febrer, 20 h

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

Mamaaa!!!

Teiatròlics

De mare només n’hi ha una, però quan aquesta passa dels 100 anys i no té cap intenció de morir-se, la cosa canvia. I si a més té un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills..., l’espera es fa eterna. “Mamaaa!!!” és una comèdia que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvi mostra una realitat que tot just comencem a viure: una generació que ronda la seixantena que ningú no va preparar per a aguantar uns pares incombustibles.

Autors: Jordi Sànchez i Pep Anton Gómez.

Direcció: Belín Boix.

Gènere: Comèdia.

Durada: 75 minuts (1 acte).

 

Dissabte, 19 de febrer, 20 h

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL

Abans que arribi l’alemany

8uit de Teatre

Qui és l’alemany? I per què la Júlia ha d’intentar viure abans que arribi i s’instal·li a la seva vida? La resposta és senzilla: perquè sap que l’alemany li robarà tot allò que és important i ja no recordarà a aquells que va estimar; ja no sabrà quan va ser feliç ni per què; ja no reconeixerà el somriure dels amics ni als mateixos amics. I és que l’alemany és poderós, tant que és impossible guanyar-lo en la guerra. Només se li pot robar temps, derrotar-lo en alguna batalla, escapolir-se’n d’ell mentre encara és possible.

Autora: Marta Barceló.

Direcció: Mario Fernández.

Gènere: Drama.

Durada: 50 minuts.

 

Diumenge, 27 de febrer, 18 h

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

Jana

Grup de Teatre Filagarsa 

La Jana és una jove barcelonina, resident al barri de Gràcia, viu en parella i treballa en una food truck on ofereix uns excel·lents dolços elaborats per ella. La seva vida privada no és dolça, sinó amarga. La relació amb l’Èric, el seu company sentimental, no passa pel millor moment i sort en té del suport d’en Pol, la Beth i la Mar, que l’aconsellen i l’animen cada dia. Un fet ho canviarà tot. Una notícia està a punt de capgirar el futur d’aquesta jove.

Autors: Ermenegild Siñol i Romà Ferruz.

Direcció: Ermenegild Siñol.

Gènere: Comèdia musical.

Durada: 105 minuts (1 acte).

 

Dissabte, 5 de març, 18 h

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

La taverna de la Rosita

Qollunaka Grup de Teatre

A finals del 1895, en un poble català de pescadors viuen dos cosins, en Joan i en Carles, companys de jocs des de xics. En Carles, ric, fill d’un americanu, és cridat a files. Tots dos, des de petits, han crescut enamorats de la Marina, la filla de la Rosita, la tavernera del poble. Un triangle amorós, amb la Guerra de Cuba de fons, que ens remunta a èpoques pretèrites no tan llunyanes. Les guerres, quan s’acaben, deixen víctimes, les que van a morir, les ferides i les que sempre patiran les conseqüències de l’odi.

Autor: Ramon Alcaraz.

Direcció: Josep Manel Martínez.

Gènere: Musical mariner.

Durada: 110 minuts (1 acte).

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Dissabte, 12 de març 18 h

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL

Nebraska

TAC Teatre

Tom Martin, un pres acusat d'haver segrestat i assassinat cent sis persones en un teatre després d'una funció escolar, espera al corredor de la mort d'una presó de l'estat de Nebraska per ser executat a la cadira elèctrica. Ell reitera que és innocent, però moltes proves l'incriminen. Un home innocent està a punt de morir a la cadira elèctrica o Tom Martin és una bèstia que realment mereix la pena de mort per què va fer? Una història humana i colpidora que qüestiona la pena de mort.

Autor: Jordi Portals.

Direcció: Esteve Banús i Coll.

Gènere: Drama.

Durada: 100 minuts (6 actes).

 

Dissabte, 19 de març, 20 h

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL

Bojos per la pasta

Inestable Ceretana de Teatre

Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil·la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a casa seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació dins la parella i amb la resta de personatges, la seva dona de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint tot un seguit d’escenes delirants.

Autor: Sébastien Thiéry.

Direcció: Xavier Piguillem.

Gènere: Comèdia.

Durada: 100 minuts (1 acte).

 

Dissabte, 26 de març, 20 h

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

Cloenda del Festival dels Amateurs

Impasse, sense eixida

El Coverol

Què passa si cites tot un seguit de persones diverses en un espai tancat? El comportament és la forma de procedir de les persones davant els diferents estímuls que reben i en relació amb l'entorn en el qual es desenvolupen. Les intèrprets es trobaran, es coneixeran i viuran durant uns minuts tot allò que pot significar la vida. Un ràpid recorregut des de la infantesa fins al que coneixem com l'edat adulta, on els obstacles, la incertesa, les ganes de fer i de desfer predominen. Lluitaran contra tot i tothom, combatent les adversitats que s'hagin de trobar, gaudint des dels moments més màgics que han de viure fins als més foscos.

Autor: Noel Jiménez.

Direcció: Noel Jiménez.

Gènere: Tragicomèdia.

Durada: 75 minuts (1 acte).

 

  

-

Informació:

www.teatres.lesfranqueses.cat i www.lesfranqueses.cat

Instagram: @viulesfranquesespmceij

Facebook: @viulesfranquesespmceij

 

Adreces i telèfons:

Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. Can Ganduxer. Avinguda de la Sagrera,1. Tel. 938 466 506

Teatre Auditori de Bellavista. Carrer d’Astúries, 1. Tel. 938 405 782

Casal Cultural de Corró d’Avall. Avinguda de Santa Eulàlia, s/n. Tel. 610 655 921

Arxivat a: Cultura
Mamaaa!!!
Abans que arribi l'alemany
Jana
La taverna de la Rosita
Nebraska
Bojos per la pasta
Impasse, sense eixida
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)