Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llums, càmera i música, una experiència musical i cinematogràfica

28/01/2022

El concert ha comptat amb la participació de l’escola Contrapunt del Baix Penedès

L’escola Municipal de Música de les Franqueses del Vallès juntament amb l’Escola Contrapunt del Baix Penedès han format la ContraOrquestra, una orquestra simfònica que ha presentat el concert d’hivern Llums, càmera i música. L’actuació ha comptat amb la interpretació musical de bandes sonores d’algunes de les pel·lícules més conegudes de la història del cinema. Aquestes han estat acompanyades per les projeccions de les imatges dels films.

La interpretació ha aplegat una seixantena d’alumnes i d’alguns professors a dalt de l’escenari del Teatre Auditori de Bellavista. L’actuació conjunta s’ha fet amb la intenció de brindar a l’alumnat l’experiència de tocar en una orquestra simfònica i compartir altres maneres diferents de treballar.

Arxivat a: Cultura
Concert
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/01/2023 a les 10:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)