Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Acció coordinada de les Franqueses i Canovelles contra les concentracions de vehicles als polígons

25/01/2022

L’operatiu es localitzarà a Can Castells i el Pla de Llerona durant els caps de setmana

Els ajuntaments de les Franqueses i de Canovelles han ultimat aquest matí els detalls de l’operatiu conjunt, i coordinat amb els Mossos d’Esquadra, previst pels propers caps de setmana als polígons del Pla de Llerona i de Can Castells. L’objectiu de l’acció és evitar les concentracions il·legals i massives de vehicles detectades en aquestes zones sobretot al vespre i els dies festius.

Aquest matí s’han reunit a les Franqueses els alcaldes de les dues poblacions, Francesc Colomé i Emilio Cordero, el regidor de Seguretat Ciutadana de les Franqueses, Moisés Torres, representants de les policies locals dels dos municipis i membres de l’Àrea Bàsica Policial de Granollers dels Mossos d’Esquadra. Durant la trobada s’ha parlat del desenvolupament del dispositiu i de la coordinació entre tots els cossos policials que hi participaran.

L’operatiu consistirà en el control d’accessos als polígons des dels dos extrems: el passeig de la Ribera de Canovelles al sud i la Via Europa a les Franqueses al nord. La resta d’entrades i sortides restaran senyalitzades i tancades mentre es dugui a terme l’acció.

Aquestes concentracions de vehicles, detectades als polígons de les Franqueses i Canovelles no només incompleixen les normes de trànsit amb la realització de curses i les ordenances municipals de civisme amb el consum de begudes alcohòliques a la via pública, actes incívics i sorolls; si no que contravenen totes les recomanacions i la normativa sanitària vigent contra la Covid-19. Durant l’operativa se sancionarà qualsevol actuació punible que es detecti.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Reunió de coordinació de les Franqueses, Canovelles i el Mossos d'Esquadra per accions als polígons 1
Reunió de coordinació de les Franqueses, Canovelles i el Mossos d'Esquadra per accions als polígons 3
Reunió de coordinació de les Franqueses, Canovelles i el Mossos d'Esquadra per accions als polígons 2
Reunió de coordinació de les Franqueses, Canovelles i el Mossos d'Esquadra per accions als polígons 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)