Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els contenidors de recollida selectiva recuperen més de 52 tones de roba

24/01/2022

La recollida selectiva del residu tèxtil augmenta el 35% i confirma la recuperació del servei

Aquest darrer any, una de les empreses que gestionen la recollida de roba, Humana, ha recuperat a les Franqueses 52.196 kg de tèxtil usat. La recollida del residu (roba, calçat, complements i tèxtil de llar), que és possible gràcies als contenidors situats en la via pública, ha reunit 211.000 articles aproximadament. La major part del tèxtil recollit es classifica a la planta de preparació per a la reutilització, a l'Ametlla del Vallès, i la resta es recicla.

L’entitat gestora del servei apunta que la recollida del 2021 ha augmentat un 35% i ha confirmat la recuperació del servei. Humana creu que la reutilització del tèxtil és clau per a l'economia circular i la creació d'ocupació verda.

Cal afegir que l’entitat va lliurar 25 bons d’ajuda, el passat mes de desembre, per distribuir-los entre famílies en situació de vulnerabilitat de les Franqueses. Els bons estan valorats en 30 euros cadascun i permeten adquirir roba a les botigues de moda sostenible que la fundació té a Barcelona.

Arxivat a: Obres i Serveis
Humana
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/05/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)