Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 27 de gener, ple municipal ordinari

24/01/2022

La sessió començarà a les 19 hores i serà només telemàtica

Aquest dijous, 27 de gener, se celebrarà el ple municipal ordinari. Com a conseqüència de la situació sanitària actual, aquesta sessió només es podrà seguir de manera telemàtica mitjançant el canal YouTube de l'Ajuntament de les Franqueses

Les persones que vulguin fer preguntes poden enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al mateix dijous, 27 de gener, a les 12 hores.

L'odre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2021-3073 a 2021-3313 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 31 de desembre de 2021.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2021/41 a JGL/2021/45 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 1 i 31 de desembre de 2021.

4. Donar compte del Decret de l'Alcalde número 2021-3292, de 29 de desembre, relatiu a la delegació general d'atribucions per a la gestió de les Regidories de Civisme i Convivència, i d'Habitatge.

5. Donar compte del Decret de l'Alcalde número 2021-3309, de 30 de desembre, en què es resol l'amortització anticipada parcial del préstec contractat amb Banco Santander, SA.

B) Part resolutiva

6. Proposta d’aprovació inicial de l’Ordenança municipal de protecció, tinença i possessió dels animals domèstics de companyia de les Franqueses del Vallès.

7. Proposta d’aprovació provisional de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana per a l'exercici 2022.

8. Proposta d'aprovació del conveni interadministratiu de col·laboració entre els ajuntaments de l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, La Garriga i Tagamanent per a l'execució del pla supramunicipal de prevenció del consum de drogues i la promoció de la salut C17 per als anys 2022-2025.

9. Proposta per a la concessió de la bonificació del 95% per obres que tinguin com a finalitat la rehabilitació o millora d’edificacions incloses en el pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic de les Franqueses del Vallès.

10. Proposta per a la resolució sancionadora d’expedient sancionador per infracció de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos.

11. Proposta per a la resolució sancionadora d’expedient sancionador per infracció de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos.

12. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 de gener de 2022, en defensa de l'ús de la llengua catalana com a factor de cohesió social.

13. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 de gener de 2022, per al desplegament de mesures contra la segregació escolar les Franqueses.

14. Moció que presenta Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 de gener de 2022, per negociar amb els bancs la instal·lació de caixers automàtics a Bellavista.

15. Moció que presenta Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 de gener de 2022, per l’obertura del centre de recuperació de salut mental del Vallès Oriental.

16. Moció que presenta el grup municipal Junts per les Franqueses, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 de gener de 2022, contra les comissions bancàries abusives per les entitats de les Franqueses del Vallès.

17. Moció que presenta el grup municipal Junts per les Franqueses, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 20 de gener de 2022, per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost.

C) Precs, preguntes i interpel·lacions

Arxivat a: Ajuntament
Sala d'actes Can Ribas-Centre de Recursos Agraris
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/06/2023 a les 14:35h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)