Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els nivells del soroll al polígon del Pla de Llerona estan dins els límits màxims establerts

09/12/2021

Les darreres sonometries s'han realitzat durant aquest estiu en 3 punts propers a la zona industrial

Les darreres sonometries realitzades a dues empreses del polígon del Pla de Llerona per analitzar els nivells acústics confirmen que no se sobrepassa el límit màxim establert per la Generalitat de Catalunya. Aquestes proves s'emmarquen dins el pla de l'Ajuntament per controlar el soroll emès des d'aquesta zona industrial.

Ja fa gairebé 2 anys que l'Ajuntament fa seguiment dels nivell de soroll en aquest polígon. D'una banda, està realitzant sonometries periòdiques per detectar possibles infraccions sobre nivells acústics. De fet, aquests darrers mesuraments realitzats a l'estiu de 2021; coordinats des del consistori i, sota l'assessorament de tècnics externs experts en la matèria situen el nivell de soroll al polígon dins els límits permesos. Els punts de control sonomètric d'aquest estiu s'han situat en 3 localitzacions del Pla de Llerona i de Corró d'Avall, a primera línia d'exposició al soroll, i han estat realitzats per la Diputació de Barcelona i per una Entitat de Control Acreditada, ECA. Els mesuraments s'han dut a terme amb un doble sistema de captació: un de continu durant un mes i un segon amb controls puntuals diaris.

D'una altra banda, l'Ajuntament manté reunions periòdiques amb el veïnat a través de la Taula Participativa del Soroll al Polígon Industrial de Pla de Llerona. Aquestes reunions són obertes i compten amb la presència d'un expert en contaminació acústica.

Paral·lelament, la Generalitat de Catalunya ha emès l'informe final de la inspecció ambiental integrada d'una de les indústries del polígon que conclou que aquesta empresa garanteix l'adequat compliment de les condicions fixades per l'autorització ambiental.

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Pla de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)